Nederlands - nl-NLEnglish (United Kingdom)
Banner

Laboratorium Accreditatie en Kwaliteits Management

QA Laboratory Consult kan uw organisatie helpen in het traject naar accreditatie voor ISO/IEC 17025 of ISO 15189, door de RvA (Raad voor Accreditatie). Wij hebben veel ervaring in dit proces vanaf het schrijven of beoordelen van procedures en andere documenten, tot en met het verbeteren van het management systeem via onder andere interne audits.

Het kan zijn dat u er de voorkeur aan geeft om het kwaliteits management (tijdelijk of gedeeltelijk) uit te besteden. In dat geval kan QA Laboratory Consult dit voor u op een effectieve manier invullen. Uitgangspunt voor ons is daarbij de situatie van uw bedrijf of uw laboratorium en de doelen die u voor het bedrijf of laboratorium heeft gesteld. Ook kan QA Laboratory Consult uw kwaliteitsmanager bijstaan in zijn/haar werkzaamheden.

Een belangrijk onderdeel bij het onderhoud van uw management systeem is het regelmatig toetsten van het systeem door middel van interne audits. Hiermee blijft u continu het systeem verbeteren om uw gestelde doelen te kunnen realiseren. QA Laboratory Consult kan deze interne audits voor u uitvoeren of wij kunnen uw mensen opleiden tot interne auditors.